Hjemme hos

Slik utvider Anita utesesongen på Flatåsen

Du ser det ganske fort når du nærmer deg blokka på Nedre Flatåsen. Én uteplass skiller seg tydelig fra de andre. Med effektive grep har Anita Bremvåg skapt en aldri så liten oase.

Fortsatt utetid (NOTE, ev med mindre skrift på linja under: Anita Bremvåg har blokkleilighet med oase)  Foto: Guro Kulset Merakerås

Utendørs: Du trenger ikke komme innenfor døra for å skjønne at kreativiteten blomstrer hos Anita. Leiligheten på Nedre Flatåsen skiller seg ut fra mengden også på utsiden.  Foto: Guro Kulset Merakerås

50 shades of green: Det er inneinspirert ute og uteinspirert inne. Grønt har vært Anitas favoritt i mange år, og hun har samlet møbler og småting i mange grønnfarger. Dette er spiseplassen på kjøkkenet.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Oppfrisket 70-tallskjøkken: Nytt kjøkken står på ønskelista, men foreløpig har Anita med stort hell gjort det beste ut av den innredningen hun har, med malte fronter. nye knotter, friske detaljer og røff tapet.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Innestua: Anita og Kåre Georg har to stuer: én ute og én inne. Inne ble de grå veggene malt grønne etter at ny sofa kom i hus. Anita er fornøyd med at grønt er trendy akkurat nå, siden det gjør det lett å finne tekstiler hun liker. Legg merke til den friske miksen av bilder på veggen.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Utvidelse: Med utestue rett utenfor vinduet virker leiligheten til Anita Bremvåg mye større enn den egentlig er. Uterommet tilføre hygge både når hun er inne og når hun er ute.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Utestua: Med lys, terrassevarmer, seil og et vell av planter har Anita innredet en stue også utenfor blokkleiligheten.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Et smykke: Det gamle vinduet Anita fikk satt inn i veggen mellom kjøkken og stue, skaper forbindelse mellom de to rommene og er et smykke i seg selv.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Utestue også om høsten  Foto: Guro Kulset Merakerås

Det er grønt som gjelder hos Anita - både ute og inne.