Hjemme hos:

Smarte triks i liten leilighet

Når du har kjøkkeninnredning på den ene stueveggen din, er det er fordel om kjøkkenet visuelt sett fungerer som en del av stua. Sissel Malvik har forandret kjøkkenløsningen i sin 65 kvadratmeter store leilighet radikalt.

Sissel Malvik har sørget for at kjøkkenet er blitt en lekker del av stua. Kjøleskapet er flyttet ut i gangen, og plassen er overtatt av et trillebord som hun bruker til å utvide arbeidsplassen rundt steketoppen ved behov.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Sissel synes et lite sameie er hyggeligere enn store blokker, og er fornøyd med å bot på bakkenivå i et hus med åtte leiligheter. 

Veggen over kjøkkenbenken ble rensket for overskap og utstyrt med et smykke av en kjøkkenvifte. 

Lampa i tv-kroken har gullskjerm snakker samme formspråk som kjøkkenvifta i kobber. 

Sissel skaper sammenheng i rommet som er både kjøkken og stue ved hjelp av forbindelser i farger og materialer. Sofaen harmonerer godt med veggfargen på kjøkkent, og småmøbler i svartlakkert stål går igjen i alle ender av rommet.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Sissel Malvik har sørget for at kjøkkenet er blitt en lekker del av stua. Kjøleskapet er flyttet ut i gangen, og plassen er overtatt av et trillebord som hun bruker til å utvide arbeidsplassen rundt steketoppen ved behov.  

Sissel har brukt hyller og kurver og et spesielt speil for å endre uttrykket på et ellers nøytralt bad. 

- Jeg har lite design, men denne lampa fra House Doctor hadde jeg ønsket meg lenge, og jeg slo til da jeg fant den på salg, sier Sissel. 

Det var hvitt, hvitt og hvitt, med overskap og integrerte hvitevarer da hun kjøpte leiligheten i Stjørdal for to år siden.