Håpløse tante Hertha

Ikonet Jürgen Klinsmann skulle redde Hertha Berlin, Per Ciljan Skjelbreds klubb siden 2014. Eventyret var over etter 76 dager. Dette er historien om storklubben som aldri får det til.

Soccer Football - Bundesliga - Hertha BSC v Werder Bremen - Olympiastadion, Berlin, Germany - March 7, 2020 Hertha BSC fans in the stands REUTERS/Annegret Hilse DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video  Foto: ANNEGRET HILSE

Han er en av landets største fotballegender, både europa- og verdensmester og med 108 landskamper for Tyskland, og trener for både sitt eget land og USA. Men da Jürgen Klinsmann reiste til Berlin for å kaste stjerneglans over Hertha BSC, gikk det fullstendig galt. Forsiden av det tyske fotballmagasinet 11 Freunde i februar viste en gullmedalje med Herthas symbol, et blåhvitt flagg, som var prydet med diamanter. Overskriften var «Slik vil Jürgen Klinsmann gjøre Hertha til et stort nummer».