Hjemme hos:

Fant alt på Finn

Da Therese Ulvan forlot sin bodyguard-samboer og hjemmet i Beverly Hills, tok hun bare med én ting. Nå bor hun på Berg og kjøper alt hun trenger på finn.no.

Musikerstue: Therese Ulvan skrev et brev til selgeren av flygelet for å argumentere for hvorfor hun burde på kjøpe det. Et fortsatt musikerliv for instrumentet var tydeligvis ønsket, og flygelet ble hennes. - Det er slitt og har en del hakk og sår, men det gjør det bare mer verdifullt i mine øyne, sier hun.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Therese Ulvan er en røver på finn.no. - Hovedmotivasjonen er å skape økonomisk rom for å prioritere familie framfor jobb.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Finner alt: Therese har kjøpt både møbler, puter, planter, duker, pyntegjenstander og det meste du kan tenke deg på finn.no. Det vesle trebordet har oldefaren hennes laget. 

Litt slitt er spennende: - Du kan få til spennende interiør med bare bruktkjøp, sier Therese, som ikke lar seg skremme av at ting er litt slitt, som salongbordet, for eksempel. 

Gull, hvitt og blått: På kjøkkenet er det gull, hvitt og blått som gjelder. Speilet og en del pyntegjenstander har fått en runde med gullspray for å passe inn. Alt du ser på dette bildet, så nær som sjøla, er kjøpt på finn.no. 

Ikke bare for retro-folket: Mange forbinder finn.no-entusiaster med den såkalte retrostilen. Therese Ulvan mener bruktkjøp kan passe for alle. Nå du setter sammen ulike, brukte møbler som du liker, skaper du din egen stil samtidig som du frir deg fra behovet for å tjene nok penger til å handle nytt og dyrt. 

Sansen for gull: Ingen grunn til å gi slipp på sansen for gull og glamour selv om du handler på finn.no. Therese bruker gjerne søkeordet «gull». 

Billig og bra nok: Kjøkkeninrredning fra Ikea og sjølsprayet speil fra finn. Therese kan kunsten å skape et litt eksklusivt uttrykk med lavt budsjett. 

Therese Ulvan har funnet alt til hjemmet sitt på finn.no. For 10 år siden bodde artisten i Beverly Hills. Hun valgte bort luksuskåken og reiste hjem til Trøndelag.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Therese Ulvan har gått fra luksus i Beverly Hills til bruktlykke på Berg.  Foto: Guro Kulset Merakerås

Hjemmelaget: Thereses første og foreløpig eneste byggeprosjekt var dette skapet. Hun har brukt et gammelt vindu fra Hitra som dør. 

TV-kiste: - Jeg levde uten tv i mange år, og hang ikke helt med på populærkulturen, kan du si. Hva heter han skiløperen.. Nordstug? Jeg trodde han og Odd Nordstoga var samme person der ei stund, ler Therese. Petter Northug er neppe den som dukker flittigst opp på skjermen i denne heimen nå heller, men tv har det blitt. Og den får stå på oldefars amerikakiste. 

«Fra Hitra til Hollywood» var en velbrukt overskrift da Therese Ulvan tok steget ut i den store verden for å bli artist som purung. Hva lærer du av en sånn reise? For mye til at det kan oppsummeres i en Hjem-sak, helt åpenbart.