Norgesferie 2020:

Feriemarsj på lavbudsjett

Kommer du som pilegrim til Nidarosdomen, følger du i snart tusen år gamle fotspor. Distansen, ruta og graden av komfort har variert for folk som har vandret til Olav den Helliges grav. Det gjør den også i dag. Du kan faktisk ha en mirakuløst billig ferieopplevelse.

Tilrettelagt: Gudbrandsdalsleden følger en gammel ferdselsvei gjennom variert terreng. Deler følger vei og deler går gjennom skogsområder. Det er godt merket og tilrettelagt for at pilegrimene skal komme greit frem. Ønsker du mindre tilrettelegging, er Romboleden eller Østerdalsleden verdt å sjekke ut. 

Du kan følge pilegrimsleden ulike steder i Norge, men målstreken ligger i Trondheim, så hva med å starte et sted som gjør at Nidarosdomen er innenfor rekkevidde selv for en kortere tur? Det er hele fem ulike pilegrimsleder som fører til Trondheim, hver med sin særegne profil. Ønsker du deg fjord eller fjell, villmark eller tilrettelagt rute? På Nidaros Pilegrimsgård hjelper de gjerne til med planlegging og råd, enten du er en såkalt luksuspilegrim eller vil på en lavbudsjettstur.