Utenriks:

Hun hadde alt. Nå er hun siktet for å være hallik for overklassens pedofile

Ghislaine Maxwell har levd hele livet i rampelyset. Nå er hun siktet for å ha rekruttert mindreårige jenter til en pedofil sexring. Kan hun også felle en prins?

FILE - In this Nov. 7, 1991, file photo Ghislaine Maxwell, daughter of late British publisher Robert Maxwell, reads a statement in Spanish in which she expressed her family's gratitude to the Spanish authorities, aboard the "Lady Ghislaine" in Santa Cruz de Tenerife. Maxwell, a British socialite who was accused by many women of helping procure underage sex partners for Jeffrey Epstein, has been arrested in New Hampshire, the FBI said Thursday, July 2, 2020. (AP Photo/Dominique Mollard, File)  Foto: Dominique Mollard

På 1980-tallet var den unge Ghislaine Maxwell det naturlige midtpunktet i Londons jetsettliv, godt støttet opp av sin fars betydelige formue. Det neste tiåret flyttet hun til New York, hvor omgangskretsen hennes besto av like rike og velstående mennesker. Særlig tett var hun på den nå avdøde pedofile milliardæren Jeffrey Epstein. Omgangen med Epstein gjorde at Maxell for snart to uker siden ble arrestert av FBI og kan se frem til en lang rettssak i USA.