Utenriks:

Hva er forskjellen på Trump og Biden?

Hvem vinner presidentvalget i USA om to måneder? Trump eller Biden? Hva er forskjellen på politikken til de to presidentkandidatene, og hvordan angår det deg?

In this combination photo, president Donald Trump, left, speaks at a news conference on Aug. 11, 2020, in Washington and Democratic presidential candidate former Vice President Joe Biden speaks in Wilmington, Del. on Aug. 13, 2020. The conventions, which will be largely virtual because of the coronavirus, will be Aug. 17-20 for the Democrats and Aug. 24-27 for the Republicans. (AP Photo) 

Donald Trump sier til velgerne at den politiske og sosiale uroen i USA skyldes Demokratene, og at Bidens USA vil være preget av uro. Med andre ord: Donald Trump må gjenvelges, for å skape lov og orden.