Hjemme hos:

Rene farger for pengene

Det startet med en grønn vegg på stua. Så kom den rosa kjøkkenveggen. «Nå må du passe deg litt», sa folk. Malene vendte det døve øret til.

Fargeblokker: Malene trekkes mot det som er ensfarget - i streke farger. Det skjøner du fort når du kommer inn i denne leiligheten i Ila. 

Detaljer i sterke farger gjør den rosa kjøkkenveggen ekstra frekk og skarp. 

Hjemmestrikkede håndduker på kjøkkenet. 

Bokhylle uten bakvegg. Malene var fast bestemt på at hun skulle ha bokhylle på stua, og valgte ei som lot veggfargen vises bak bøkene. 

Malene startet med den grønne veggen, og siden kom en etter en. Før hun hadde bodd i leiigheten et år, var både rosa, gult og oransje kommet på plass. 

Ikke farger over alt. Småmøbler langs en hvit vegg holder stilen foran uvant blek bakgrunn. 

Lekent. Noen har kommentert at fargebruken minner om en barnehage. Denne skapløsningen leder i hvert fall tankene mot byggeklosser. 

Hvitt og grått passer ikke for Malene Unelsrød Larsen. Faktisk forteller hun at den rosa fargen på bygget var en av grunnene til at hun kjøpte seg leilighet i Dropfabrikken borettslag i Ila. Det er tre år siden. Nå står hun på flyttefot igjen, men Hjem-magasinet rakk å komme på besøk før leiligheten ble overtatt av nye eiere.