Hjemme hos Line, Øystein og Nelly

Fargerik jul på Pappenheim

I en tid der mange er opptatt av finstemt julepynt og matchende barn, har Line Jølsgard valgt å lete frem igjen sin barndoms jul.

Lines gamle julekalender er et populært innslag i adventstiden. Nelly holder tellingen på dagene, og synes det er spennende å åpne en liten overraskelse hver dag. 

Glassnisser og trær i glass er gjengangere i mange norske hjem til jul. Måten Line har blandet dem med mer leken dekor gjør det hele spennende og nytt. 

Hvit duk er viktig i høytiden. Dekker man med servietter i lin i tillegg så blir det riktig så lekkert. 

Et stettfat er perfekt til julebaksten. 

Spisestuen ligger mellom kjøkkenet og stuen, og er hjertet i hovedetasjen. Her står et generøst spisebord omringet av pudderrosa stoler.  

Den vakre adventskransen har Line laget av tørkede blomster og strå. Vakkert til den rosa sofaen i velur og det brune marmorbordet.  

Den lange benken som pryder hele vindusveggen på kjøkkenet er et populært sted å sitte. Den gamle kirken arvet Line fra sine besteforeldre.  

Familien liker å bake sammen, og her har de laget marengstrær, en sikker hit hos den yngste i familien. 

Hos den lille familien bestående av Line, Øystein og Nelly på tre år, skorter det ikke på julestemning. Her finner vi den tradisjonelle julenissen, kombinert med morsom og leken pynt med regnbuer og bonbons. Et tog på skinner kjører i ring rundt treet.