Utenriks:

Trump deler ut kortene

Det er Donald Trump som bestemmer hvem som skal få leve og hvem som må dø blant republikanerne.

FILE - In this Wednesday, Jan. 20, 2021, file photo, President Donald Trump waves as he boards Marine One on the South Lawn of the White House, in Washington, en route to his Mar-a-Lago Florida Resort. Former President Trump has named two lawyers to his impeachment defense team, one day after it was revealed that the former president had parted ways with an earlier set of attorneys. (AP Photo/Alex Brandon, File)  Foto: Alex Brandon

Donald Trump har flyttet til Florida, men har ikke sluppet jerngrepet om det republikanske partiet. Som en annen mafiaboss holder han hoff i Mar-a-Lago, hvor redselslagne republikanere reiser for å få et kyss av kongemakeren. Samtidig kommer en ny generasjon trumpister og familiemedlemmer på banen under et lojalt Trump-banner som kan endre USAs politiske landskap for alltid. Trump er fortsatt et av de sterkeste kortene man kan ha akkurat nå, hvis man er republikaner med politiske ambisjoner.