Julie på Ranheim har innredet huset sitt som en jungel

I en tomannsbolig på Ranheim er det varme farger og eksotiske kattedyr i mange varianter. Julie Glein Rosenberg har rett og slett skapt jungelfølelse i hjemmet.

Foreldresoverommet: Myke tekstiler i varme farger og ton i ton på veggene gir en behagelig atmosfære. Stripete kattedyr går igjen gjennom hele boligen. 

Glamour: En diger gullfarget diskokule i reflekterer lyset og lager mønster på veggene. Gull går igjen både på blomsterpotter og lysestaker og bidrar til å gi interiøret en touch av glamour. 

Gøy lampe: Flere veldig morsomme lamper står spredt rundt i leiligheten. Denne har Julie laget selv av en pyntegjenstand som hun har malt, drillet hull i og montert på lampefot. En kjedelig lampeskjermen har fått velurstoff og frynser av garn. 

Jungelbad: Badematta er en leopard og den okergule fargen på veggene matcher. Ellers er innredningen holdt i svart og gull. 

Lesekrok: Under trappa har det blitt plass til både oppbevaring og en lesekrok. Her trives Olivia godt, sammen med flere merksnodige apelamper. 

Munter bukett: Fargerike strå spiller på lag med lysestakene og makronene. 

Olivias rom: En helg Olivia var bortreist tok Julie grep om å fornye rommet til 5. klassingen. Resultatet ble en drøm av et ungdomsrom. 

Selvlaget og vellaget: Da Julie forelsket seg i «Ostrich feather lamp» var det ingenting annet å gjøre enn å lage en lignende selv. Prislappen på den selvlagde lampen ble rundt 500 kr. 

Spisestue: Selv om mange farger er representert i hjemmet til Julie og familien, er inntrykket harmonisk. 

Varme vibber på stua: En sennepsgul velursofa fra Home & Cottage er kombinert med rosa gulvteppe, kasjmirfargede vegger og detaljer i mintgrønt og gull. Legg merke til den fantastiske blomstervasen med tigerhodet. 

Allerede på trappen møtes vi av unorske vibber. En fargesprakende papegøye, akkompagnert av kaktuser, hinter om den varme og eksotiske atmosfæren innenfor ytterdøra. Når vi trer inn på stua forsterkes inntrykket. Hjemmet er spekket med spennende detaljer som porselenstigre og pantere, gullfargede vaser og lysholdere, blomsteroppsatser og myke tekstiler. Her kan øynene se og se, uten å bli mettet.