Utenriks:

- Det jeg fryktet aller mest var elva. Jeg var så redd for at vi skulle falle over bord.

President Biden har stoppet byggingen av Trumps mur og lovet at USA endelig skal gjøre opp for ikke bare Trumps, men årtiders feilslåtte immigrasjonspolitikk ved grensen. Men hver dag padles immigranter over Rio Grande og forårsaker Bidens største krise. Etter at Biden ble president, setter antallet av barn som kommer uten ledsagere rekord. Noen av dem når aldri USA, men drukner i elva.

Ny leveranse: Midt på natten setter kartellsmugleren gummibåten i vannet på den mexicanske siden og seiler immigranter over Rio Grande. Erving på 14 år, som kommer helt alene, er den første i land i Texas. Han hjelper kvinner og mindre barn i land. Siste måned druknet en niårig jente fra Guatemala i elven.  Foto: Francesca Pagani

Mørket har slukt Rio Grande, og vi kan ikke lenger se Mexico, som ligger rett på den andre siden av elva. Kun lyden av vannet og stjernehimmelen over Texas. Vi stirrer inn i mørket og lytter. Og venter. Så kommer de.