Unike overnattingssteder i Trøndelag

Bor som romvesen på hyttetur

To vennepar med hver sin baby sjekker inn i Ufo-hytta i Hessdalen. Det kan være de ser noe som ikke kan forklares i løpet av natta.SERIE: Unike overnattingssteder i Trøndelag

Gjennom sommeren besøker og presenterer vi unike overnattingssteder rundt om i Trøndelag.

Etter hvert som artiklene presenteres kan du finne dem i en egen oversikt her.


– For noen år siden fikk jeg en teateropplevelse i bursdagsgave fra kjæresten min. Det var «Ufo-bygda», en forestilling inspirert av det som skjer i Hessdalen, satt opp på Nationaltheatret. Jeg ble så fascinert. Det satte i gang spennende tanker, hva skjer hvis en ufo med aliens lander i en liten bygd? Så da jeg oppdaget at det gikk an å leie en ufo-hytte nettopp i Hessdalen, da var det bare å dra, sier Oskar Galewicz.