Da Benjamin (6) ble kreftsyk, fikk sykepleieren en idé

For to år siden ble Benjamin Meck-Hyllmark rammet av leukemi. Det ble starten på en tøff kreftbehandling ved St. Olavs hospital, og et sykehusrom det ikke finnes maken til.

Benjamin (6 år) fikk besøke Verdensrommet på Barneavdelingen. Rommet med safaritapet og stjernehimmel i taket er resultatet av innsamlede penger til et behandlingsrom ved anestesiavdelingen på St. Olavs hospital. Benjamin har vært pasient ved Barneavdelingen. Gutten ble tatt imot av blant annet Marit Kjelås som er seksjonsleder ved klinikk for anestesi og intensivmedisin  Foto: Håvard Haugseth Jensen.

Benjamin (6 år) fikk besøke Verdensrommet på Barneavdelingen. Rommet med safaritapet og stjernehimmel i taket er resultatet av innsamlede penger til et behandlingsrom ved anestesiavdelingen på St. Olavs hospital. Benjamin har vært pasient ved Barneavdelingen. Gutten ble tatt imot av blant annet Marit Kjelås som er seksjonsleder ved klinikk for anestesi og intensivmedisin  Foto: Håvard Haugseth Jensen.

Han gikk glipp av et år i barnehagen da han ble syk, men heldigvis ble Benjamin frisk nok til skolestart i fjor høst. 

Han har en svær hette på hodet, en blå frakk over klærne og et blidspent drag over øynene. Han ser og ser, på jungeldyrene som tramper harmonisk rundt på veggen og på stjernene som blinker i taket.