Når ordet fanger

Aldri har sanksjonene mot å si noe galt, ubetenksomt eller provoserende vært større. Det kan gjøre offentligheten kjedeligere.

Tatt på ordet: Kari Jaquesson ba en ung kvinne selv «suge pikk» da hun argumenterte mot sexkjøploven på møte om 8.mars. Etterpå har Jaquesson som beskyldte Thomas Seltzer for trakassering selv blitt beskyldt for det samme. 

På parolemøte for 8. mars i forrige uke ble Kari Jaquesson provosert av unge liberalister som tok til orde for å fjerne sexkjøpsloven. Til den 19-årige lederen for Oslo liberale studentforening som ville legalisere sexkjøp og tok til orde for å opprette bordeller sa Jaquesson: «Jeg vil anbefale en liten studietur til Belgia og Tyskland for å se hvor nydelig det foregår i disse ordnede formene. Og så syns jeg du skal prøve å suge pikk ti ganger i døgnet i et helt år, for å se hvor gøy det er å selge sex».