Fra prat til penger for gründerbyen

Det finnes grenser for hvor lenge ildsjeler kan drive et miljø som visstnok skal være framtida for byen vår. Heldigvis viser politikerne tegn på at de mener alvor i gründerpolitikken.

Medgründer og daglig leder Marius Thorvaldsen ved Work-Work klemte til rundt Konjekt-gründer Stephan Nordnes Eriksen da Work-Work feiret ett år i forrige uke. 

Sist uke feiret Work-Work, kafeen og gründer-arbeidsfellesskapet nederst i Munkegata, ettårsdag. Med seg inn i sitt andre år har Work-Work fått en finfin gave fra trondheimspolitikerne, en gave de kan dele med Digs, NTNU Accel og de andre aktørene i nyskapingsbyen: Et budsjett-løfte om to millioner kroner til gründertiltak i Trondheim det neste året. Et bevis på at politikere følger opp gode intensjoner med handling.