Signert

En propagandaminister

Det er en hårfin grense mellom propaganda og alminnelig politisk informasjonsarbeid. Sylvi Listhaug har trådt over den.

Retorikk: Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug har gått over en grense, skriver Tarjei Ellingsen Røsvoll i denne kommentaren. Han mener hun ikke driver med informasjon, men med propaganda. 

Den 14. november i år publiserte innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug sin første sak på sitt eget bloggnettsted, sylvi-listhaug.com. Saken var personlig i karakter, hun fortalte at hun var gravid. Antageligvis opprettet hun dette nettstedet etter hun skjønte at det å si at Nicholas Wilkinson må «bli voksen» fra regjeringens nettsider var i drøyeste laget. Senere fulgte det opp noen flere, gjerne korte og delvis hyggelige saker som ga noe innsikt i Listhaugs eget liv. Så, litt før den 6. desember var det noen som skjønte at denne kanalen hadde større potensiale.