Signert

Et lite forsvar for oss i eliten

Hvis du leser videre i dagens signert er det fare for at du er en del av eliten – meningseliten – den verste av alle.

Ulvedemonstranter: Arne Bakkestuen (tv) fra Gausdal med en plakat av Vidar Helgesen på en ulv som spiser sau. I ulvestriden står stortingspresident Olemic Thommessen(H) på plenen sammen med sentrale politikere og innenfor presser de fleste partiene på for å få skutt så mange ulver som Stortinget har vedtatt. Hvem er offer og hvem er elite?  Foto: Jan T. Espedal, Aftenposten

Som skribent i signert tilhører jeg automatisk meningseliten. Som leser er du i fare for å få samme stempel – vanlige folk leser ikke signertartikler i Adressa. Jeg sitter i formannskapet i Malvik så jeg tilhører også den politiske eliten. Jeg har i mange år tjent uforskammet godt, noen vil si jeg tilhører lønnsadelen.