Signert

Pisk & lær i kinomørket

Lær, pisk, håndjern og analplugger. Velkommen til vår tids stuerene underholdning. For kvinner, vel å merke.

På'n igjen: Herr Grey og frøken Steele i Dakota Johnson og Jamie Dornans skikkelser fortsetter maskespillet med sex og luksus i «Fifty Shades Darker». Hva hvis filmen «Fifty Shades of Grey» hadde vært myntet på et mannlig publikum? Og menn hadde valfartet verdens kinoer for å se en ung jente bli dominert av en eldre mann? Det skulle blitt noe av et spetakkel, skriver Signert- forfatteren  Foto: Doane Gregory

Jeg har sett«Fifty Shades of Grey». Den var ikke mye å hisse seg opp over – verken på den ene eller andre måten. Filmen var i mine øyne rimelig uinteressant; syltynn historie med skuespiller som får 70-talls fjernsynsteater til å framstå som Oscar-materiale. Vel. Om ikke annet så var det en form for selvpisking. Men som mann er jeg jo ikke i målgruppen.