Kommentar

Ikke gjør som byråkraten din sier!

Full fart forover. Det er Aps, Høyres og Frps svar på uroen som byplansjefen i Trondheim har om store boligprosjekter på østsiden av byen.

Ap, Høyre og Frp sørger for full fart forover i de store utbyggingssakene, til tross for advarsler fra byplankontoret og intern uenighet i flertallssamarbeidet i Trondheim. - Samarbeidspartiene trenger ikke politiske fiender, når de har venner som Arbeiderpartiet, skriver vår kommentator. 

Storkoalisjonen mellom Ap, Høyre og Frp er kjent for å finne sammen når de aller viktigste vedtakene om byutvikling i Trondheim skal klubbes. Aps samarbeidspartier, MDG, SV, KrF og Venstre, må nok en gang se at storebror går til høyre for å finne støtte. Dette er et vedtak stikk i strid med anbefalingene fra fagfolk og byråkrater som til daglig steller med byutviklingen i Trondheim. Aps samarbeidspartier trenger ikke politiske fiender når de har slike venner i rådhuset. Det er underlig at de finner seg i en slik form for samarbeid.