Gjestekommentar

Hun gjør meg smart

Det er en ting ved meg selv jeg liker skikkelig godt. Jeg beundrer andre. Folk som tåler smerte er snille og dugandes.

Deler: «Det som virkelig gjør Vigdis Hjorth til noe helt spesielt, er hvordan hun bruker kunnskapen sin. Hun deler», skriver Marit Moum Aune.  Foto: Berit Roald, NTB Scanpix

Det er mye jeg er stolt av i livet mitt. Barna mine, familie, venner, ja til og med hjembyen. Når det gjelder meg selv er jeg ikke stolt, kanskje mer overrasket over at det har gått såpass. Men det er én ting ved meg selv jeg liker skikkelig godt. Jeg beundrer andre. Folk som tåler smerte, er snille, dugandes. Og gjerne folk jeg jobber med, jeg lar meg imponere, ofte i en sånn grad at jeg må bruke store krefter på å skjule det. Særlig overfor skuespillere eller utøvere som ønsker kritikk og forbedring. Det må være litt flaut når sjefen framstår som en groupie.