Signert

Drittpakker er effektfulle fordi de er vanskelig å imøtegå

Er vi godt nok skodd til å gjennomskue drittpakkene i den nye verden av sosiale medier?

Valgkamp: Noen av oss minnes «alle drittpakkers mor», den som blir tilskrevet forhenværende USA-president Lyndon B. Johnson. Under en valgkamp ble det sagt at han ba sin rådgiver om å sette ut et rykte om hans motkandidat. Hans rådgiver svarte forbauset at det jo slett ikke var sant. «Jeg vet det», svarte Johnson, «… I just want to hear the son of a bitch deny it», – jeg vil bare få ham til å nekte på det. For da var forestillingen allerede skapt i folks hoder, skriver Signert-forfatteren.  Foto: Ap

Også for en som ikke selv stemte på Arbeiderpartiet ved stortingsvalget har det vært interessant å se ulike forklaringer på at Arbeiderpartiet ikke greide å samle nok stemmer til å få regjeringsmakt, etter fire år med den blåeste regjering vi har hatt i Norge siden krigen.