Fripenn

Nye Vestlandet, en stilk uten blomst

Glem Catalonia og Kurdistan. Separatistbevegelsen som virkelig må slås ned, er fylkestingene i Hordaland og Sogn og Fjordane.

Navnekamp: De to fylkestingene forsøker å fjerne Rogaland fra Vestlandet, og da tar de tar vekk selve blomsten, mener Fripenn-forfatteren. Han er selv fra Rogaland. Her er selve «blomsten» symbolisert med turister på Preikestolen i Lysefjorden i Forsand kommune i Rogaland. 

Trøndere og andre tilfeldig forbipasserende får ha meg unnskyldt, denne uken må vi vestlendinger snakke alvorlig sammen. Vestlandet er nemlig ingen saueskrott som politikerne i Bergen og Hermansverk kan partere og identifisere som det passer dem. Vestlandet er et evig og udelelig rike, alle tendenser til løsriving må slås hardt ned på. Framgangsmåten kan vi hente fra Spania: Hordaland og Sogn og Fjordane bør derfor fra 1. januar 2018 bli lagt under direkte styre fra Stavanger.