Signert

Hjelp, jeg har fått akutt bursitt

Armen min var sykt vond og smertene kom så akutt som om jeg hadde kjørt snowboard og «kræsja». Selv foreslo jeg snarlig amputasjon. Men legen ville prøve betennelsesdempende først.

Snowboarder og OL-håp Torgeir Bergrem ødela armen nylig. Lyden når sener og bånd slites av og følelsen du får når armen du bøyer går gal vei, fikk meg til å miste fargen i ansiktet. Var det mulig at jeg hadde fått det samme som Torgeir Bergrem?, skriver Signert-forfatteren.  Foto: GEIR Olsen, NTB scanpix

«Slik er det å få armen utav ledd» – kunne vi lese i avisa her om dagen om Torgeir Bergrem, snowboarder og OL-håp. Lyden når sener og bånd slites av og følelsen du får når armen du bøyer går gal vei, – fikk meg til å miste fargen i ansiktet og bli sittende urørlig en god stund før jeg orket å reise meg igjen. Var det mulig at jeg hadde fått det samme som Torgeir Bergrem? Armen min var sykt vond og smertene var kommet akutt som om jeg hadde kjørt snowboard og «kræsja». Uten egentlig å kunne huske at jeg hadde kjørt snowboard. Noen gang.