Signert

Politikerne våre er blitt de verste dramaqueens

Kanskje er det ikke makt i det å be om unnskyldning. Men er det makt i det å kunne tilgi?

«Noen veldig få mennesker på kloden er utstyrt med flere tær enn de ti vanlige. Jonas Gahr Støre er et slikt tilfelle. Han har flere hundre tær. Lukten av tåfis har ligget over landet med en tung eim. Det er ikke til å unngå at man snubler og tråkker på minst en av dem» skriver gjesteskribenten Katrine Engedal. 

Arbeidsdagen ble lang. Jeg er sliten. Trenger noe å styrke meg på. Burde antakelig kastet meg over flasken med tran eller boksen med C-vitaminer. Men blodsukkeret er lavt og gjenspeiler viljestyrken jeg innehar i øyeblikket. Vet jeg ikke burde. Men familiens påskegodteri er så altfor dårlig gjemt. Og når det i tillegg er en selv som har gjemt posen, så er det lett å falle i synd.