Signert

Nei, påskemysteriet har ikke noe med krim å gjøre

Hvordan kunne kristenhetens viktigste høytid bli en fest for drap og andre forbrytelser på skjerm og på trykk, smørefrie ski, høy solfaktor, bålpanner og prosecco på terrassen? I ti hele dager til ende.

Jesus på korset: Det er noen foreldre som mener at barna tar skade på sin sjel og blir intolerante hvis de får høre historien om Jesus på korset på skolen, skriver Signert-forfatteren.  Foto: BERIT Roald, NTB scanpix

Da jeg var innom Vinmonopolet i Oppdal på vei til mitt påskefjell, var de utsolgt for Aperol. Det er en alkoholholdig drikk som kan brukes som ingrediens til Spritze, en boblende drink som nordmenn nok har lært seg å drikke på sine alpinferier i det store utland. Nå har de tatt den med seg hjem til sine egne terrasser som en sprudlende forfriskning etter småsvettende dager i løyper og slalåmbakker.