Jommen sa jeg paradis

Jonas Gahr Støre mener han ikke gikk inn i løvens hule da han kom på partimøte i Trondheim. Men å kalle det paradis var vel å gå vel langt?

Jonas Gahr Støre holdt mandag innledning på et møte i Trondheim Ap. Det mest oppsiktsvekkende med det var alle dem som ikke var til stede i salen, skriver vår kommentator. 

Det er mandag ettermiddag på Kolstad. I auditoriet på Heimdal videregående skole er det klart for møte i Arbeiderpartiet. Sjefen sjøl, Jonas Gahr Støre, skal snakke om veien tilbake for et Ap som lenge har slitt i motbakke. Støre er i Trøndelag og Trondheim, på Trond Giskes hjemmebane, for å lære trønderne hvordan de skal vinne valg og hvordan Ap skal gjenreise tilliten i folket. På vei inn i lokalet spør jeg Støre om han nå føler han er på vei inn i løvens hule. Støre svarer kjekt at å komme til Kolstad er mer som å komme til paradis.