Gjestekommentar

Det stinker råttent av toppidretten

Idrettens største rettssak ble avverget i siste liten. Her var det mange med dårlig samvittighet som trakk et lettelsens sukk.

Oppgjøret avlyst: Rettssaken kunne ruinert Lance Armstrong(t.h) men det er langt fra det viktigste. Retten kunne avslørt hvor råtten sykkelsporten var, og gitt oss et sjeldent innblikk i kulissene hos et av de store inter nasjonale særforbundene. Vi kunne fått kjennskap til hvem som visste og hva de visste, skriver Kroksæter.  Foto: Foto: BERNARD PAPON,Ap/NTBScanpix.

Til en pris av fem millioner dollar klarte Lance Armstrongs advokater å forhandle syklisten fri fra et rettsoppgjør som kunne kostet ham 100 millioner dollar. Saken «The United States of America vs. Lance Armstrong» skulle gått i Washington i disse dager.