Signert

Vår tids kamikazejegere

De kan ikke komme seg fort nok på jobb. Og jammen suser de minst like fort hjemover igjen? Alt stresset, bare for å rekke hva…..middagen?

Her starter kampen om sykkelbanen. Her er det altså om å regjere. Her skal kongen utkåres. Kongen av sykkelveien. Kongen av fart. Den sterkestes rett. Hva er det med disse middelaldrende menn, (ja, for det er de som dominerer?), skriver Signert-forfatteren.  Foto: Foto: TORWAISTUDIO / Shutterstock / NTB scanpix

Jeg kjente det med en gang, da jeg kom intetanende ut av butikken og satte meg på sykkelen min. Det var noe galt. Ja ha, jeg hadde visst punktert, nei, ikke bare punktert, hele dekket var sprukket. På langs. Heldigvis, tenkte jeg, så har jeg en ekstrasykkel. Ikke helt ny riktig nok, men dekkene har jeg i hvert fall nettopp byttet til helt nye.