Signert

Regjeringsskredderen Clemet

Så farlig er sosialdemokratiet for de borgerlige, at de skyr lite for å beholde makten. Å renvaske ytre høyre har vært blant midlene.

Mens ytre høyre herjer over hele Europa, prøver Civita-leder Kristin Clemet å overbevise velgere om at Rødt er den største trusselen mot demokratiet, skriver Signert-forfatteren. Bildet viser stats minister Erna Solberg som gratulerer Kristin Clemet med 60-års dagen i fjor.  Foto: CORNELIUS POPPE

Høyrepopulismen herjer i Norden og Europa. Det er ikke noe noen på høyresiden burde ta lett på. Samtidig i Norge, pågår det en debatt rundt partiet jeg er medlem av, «kometen» Rødt. Rødt er et parti født i 2007 med røtter i AKP og RV. Rødt anser seg selv som et samlingsparti for sosialister, kommunister, feminister, sosialdemokrater og anarkister, og i partiprogrammet står det: «For Rødt er en sosialisme uten demokrati overhodet ingen sosialisme».