Signert

Takk for at dere skaper fjellglede

Stadig sender jeg en varm tanke og takk til dere som stoppet opp, smilte og skrøt av barna da vi var ute på vår første fjelltur i Trollheimen. Dere skapte en fjellglede som varer ennå.

For noen år siden hadde Signert-skribentens familie sin første fjelltur i Trollheimen. Siden den gang har de dratt på årlige fjellturer med overnattinger på noen av turistforeningens hytter. Døtrene Nora (til venstre) og Marta Eklo er ikke vanskelige å få med, mye takket være alle fjellvandrerne som skapte fjellglede 

For noen år siden hadde familien min på fire pakket telt og fjellutstyr for en overnatting ved Jøldalshytta i Trollheimen. Døtrene som da var 5 og 8 år gledet seg til et par dagers eventyr i fjellet. Vi foreldre var spente og håpet på dager med god stemning.