Gjestekommentar:

«Bæbu, bæbu, det snør borti Klæbu!»

Så lenge det snør burde det være et offentlig ansvar å sørge for at hele folket kommer seg til «akebakken».

«Etter at Freidig overtok drifta fra det fullkommersielle selskapet Wenaas-gruppen nå i september, har sportsklubben gjort viktige grep for at skiheisene i Vassfjellet skal være tilgjengelige for folk flest» skriver Kari Kristensen. 

Idretten har fortsatt utfordringer med å inkludere unge fra alle sosiale lag. Kollektivtilbudet bør ikke være et hinder for at folk kan delta. Det er enighet om at det er et offentlig ansvar å skaffe transport til idrettsanleggene. Det bør også gjelde vinteridretten. Nå som Vassfjellet Vinterpark blir ideelt drevet av Sportsklubben Freidig, burde det være en selvfølge at AtB sørger for kollektivtilbudet.