Landets største bygdeby

Det er på tide å innse det nå. At Trondheim er en by og at vi som bor her må oppføre oss deretter. Hvor er det blitt av byfolket?

Diskusjonen om handel i Midtbyen, bilkjøring og kollektivtrafikk tyder på at vi glemmer at vi bor i en by. Hvordan overlever de i andre byer uten bil og parkeringsplasser? spør vår kommentator.  Foto: Glen Musk, ADRESSEAVISEN

Det blir ramaskrik og oppstandelse hvert år på denne tiden. Skrikene kommer fra folk som mener Midtbyen er en uframkommelig og kaotisk gryte som er umulig å besøke. At julehandel bare kan skje med stasjonsvogna parkert rett rundt hjørnet. Skal vi ta bussen må den være gratis og alle må få sitteplass. Dersom ikke bystyret ordner opp i det tar vi heller bilen til et kjøpesenter og bruker opp julelønna der. Så kan Midtbyen, Trondheim parkering, bomselskapet og politikerne bare ha det så godt.