Hvem vil ikke føle seg eksklusiv?

Er det noen grunn til å hisse seg opp over Britannias eksklusive klubb for spesielt inviterte medlemmer?

Velvære: En herskapelig entré fører ned til spaavdelingen hvor hotellgjester og klubbmedlemmer kan kose seg. 

«Hjelpe meg, nok en greie for de rike, mektige og priviligerte?», sukket et par av mine kolleger da vi diskuterte Britannia Members Club. Vi drakk sosialdemokratisk svart kaffe fra kaffemaskina mens vi drøftet konseptet eksklusiv klubb. Ingen av oss er eksklusive på noen måte, heller temmelig midt på treet. Middelklassefolk i skifergrå gensere som er for enhetssamfunnet der folk skal være mest mulig jevnbyrdige. Det er liksom hel ved. Nei takk til vulgær rikdom, elitisme og latterlig nettverksbygging. Herreklubber, sløyfe og lakksko. Spar oss. Kan de ikke bare trene på 3T og vaske trusa si selv, som oss andre?