Gjestekommentar

Jeg forstår ingenting. Er Mina fortsatt kjendis?

Det er mye man ikke forstår. Jeg har i utgangspunktet nok med å forstå meg selv. Men man er jo ikke helt uten ambisjoner. Man bør forstå verden. Forsøke på det, i hvert fall. Intet mindre.

Hvem pokker er Martine Lunde og er egentlig Mina Hadijan (bildet) fortsatt kjendis, hvis hun i det hele tatt noen gang har vært det? Spør innleggsforfatteren.  Foto: Skjermdump: TV2


Det er ikke så sjelden jeg finner meg selv snerrende foran fjernsynet: Må man liksom være økonomisk ekspert for å si om renta går opp eller ned, det er jo uansett 50 prosent sjanse for å treffe med svaret. Den går jo enten opp eller ned. Hvorfor trodde Trond Giske det var en god idé å gå på bar og bli med på selfies med unge jenter, hvem pokker er Martine Lunde og er egentlig Mina Hadijan fortsatt kjendis, hvis hun i det hele tatt noen gang har vært det?