Gjestekommentar

RBK er en studie i elendig ledelse

Etterpåklokskap er den enkleste form for klokskap. Men tiden etter at Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun fikk sparken fra Rosenborg gjør at man kan stille spørsmål ved hvor klok denne avgjørelsen var.

Ivar Koteng og Trondheims-Ørn offentliggjorde i går nyheten om at Ørns arena får navnet Koteng Arena.  Foto: Mariann Dybdahl

Nå ja. Vi var jo ganske mange som mente det var feil også da avgjørelsen ble tatt. Spillerne. Ikke så rent få supportere. Sakens faktum er jo at Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun Kåre og Erik overtok et skakkjørt RBK, de fikk raskt skuta på rett kjøl, tok tre seriegull på rad, samt to cuptriumfer, og fikk klubben tilbake i Europa. Samt stø kurs mot nytt seriemesterskap, nok en cupfinale og en ny runde mot europeiske lag.