Konspirasjonsteorier i vinden

Korrupsjon og avtalt spill? Det er fristende å fnyse av slike påstander i vindkraftdebatten. Likevel må vi ta avmakten som ligger bak, på alvor.

De 71 turbinene i landets hittil største vindkraftverk i Roan opptar et fjellområde på 49 kvadratkilometer. Da Adresseavisen skrev om stort oppmøte under åpningen sist uke, kom det påstander om at media får betalt for å fremme vindkraftens sak.   Foto: Kim Nygård

Myndighetene er en del av et større mafianettverk som i samarbeid med storkapitalen ødelegger naturen i bytte mot profitt. Det hele skjer under et løgnaktig dekke av å tilby verden ren og fornybar energi. I virkeligheten støtter regjeringen vindkraftutbygging og setter politiet mot folket for å kue EU-motstanden. Målet er norsk medlemskap i unionen og full kontroll over innbyggerne. Kyniske bakmenn lurer barn og unge til å tro at vindkraft er en del av fremtidens løsninger. Sannheten er at vindkraftutbygging i Norge gjennomsyres av kameraderi og korrupsjon. På toppen av det hele betaler Trønderenergi politiet for å holde Frøya-demonstrantene vekk.