Gjestekommentar:

RBK minner om Brann på sitt verste

Det skulle ikke mer til enn at RBK vant to på rad, så stilnet uroen. Men tro ikke at alt er som det skal selv om RBK klatrer litt på tabellen.

Sett utenfra fremstår Rosenborg kaotisk. Hvordan er det interne klimaet? Hvem tar avgjørelsene? Hvordan er kommandolinjene og rapporteringslinjene? Hvor var de som skal fronte klubben, daglig leder og sportslig leder, da det blåste opp? Kjetil Kroksæter sikter blant andre til Trond Alstad og Tove Moe Dyrhaug. Her sammen med ved Leif Inge Nordhammer, Ivar Koteng.  Foto: Morten Antonsen

Jeg har fortsatt sett bare en kamp som holder forventet Rosenborg-standard denne sesongen. Jeg har også sett en klubb som er i utakt med seg selv både på og utenfor banen. Verst er det som skjer utenfor grønnsværet.