Klabb og babb i gamlingenes hus

Driften av Hornemansgården blir likevel ikke lagt ut på anbud. Det er nesten helt utrolig hvor mye styr flertallet i Trondheim har klart å lage i denne saken.

Mens «eldreopprørerne» slo ring om Hornemansgården tirsdag formiddag, satt formannskapet inne i rådhuset for å nøste opp i knipen de selv har satt seg rundt driften av eldres hus. Det er nesten utrolig hvor mye styr flertallet har klart å lage i denne saken, skriver kommentator Harry Tiller.   Foto: Marthe Amanda Vannebo

Mens byens eldre dannet en menneskelig ring rundt Hornemansgården tirsdag formiddag, diskuterte formannskapet hvordan de skulle komme seg ut av knipa de selv satte seg i da de vedtok å legge driften ut på anbud i fjor sommer. Det skjedde mot stemmene til Høyre, Frp og SV. Den anbudskonkurransen vant Trondhjems Hospital.