Høyre får ingen hjelp fra vennene

Høyre får ingen hjelp i kampen for et politisk skifte i Trondheim. Et markant hopp på målingen hjelper lite når Venstre står på stedet hvil og Frp sliter kraftig.

Høyre og ordførerkandidat, Ingrid Skjøtskift (til høyre) får lite hjelp av Erling Moe (V)og Elin Marie Andreassen (Frp) i jobben for et politisk skifte i Trondheim. Det er merkelig at de ikke har kommet opp med en felles plan for hvordan de vil endre byen, skriver vår kommentator.   Foto: terej svaan

Ap mister oppslutning, men har allierte i MDG, SV og Rødt som kan sikre fire nye år for Rita Ottervik. Høyre ser ut til å ha fanget mer valgvind siden mai og er mer på banen i den lokale valgkampen. Utspill om fryktkultur blant ansatte i eldreomsorgen og striden rundt Hornemansgården ser ut til å ha falt i god jord hos velgere på vandring.