Gjestekommentar:

Å flytte hjem til Trøndelag

I Trøndelag får man ikke frustrasjon og sinne. Man får ro. Tempoet går automatisk ned når du skimter Skatval fra lufta på tur ned til Værnes. Pusten roer seg. På bakken går skrittene saktere. Stegene blir kortere.

Credos Heidi Bjerkan, den vakre innflygingen til Værnes - her representert ved Steinvikholmen på Skatval i solnedgang - og ikke minst den berømte li-baben, Liernes svar på kebab. Det er tre gode grunner til at Adresseavisens nye spaltist, Randi Ness, smiler.  Foto: Kristine Eid, Anette Kronstad Sørheim, Olav Wold og BJØRN ERIK ØVRELID

«Ja, da kan jeg vel endelig flytte hjem til Trøndelag.» Det var 2014, og jeg sto utenfor et møterom på Dragvoll og dagdrømte mens jeg så ut mot gressplenen der jeg ti år tidligere hadde ligget og lest til eksamen.