Slik vurderes kandidatene til ny Høyre-topp i Trondheim

Marvin Wiseth, Bengt Eidem, Berit Rian, Harald Ellefsen og Rolf Jarle Brøske er navn som spilles inn som ny frontfigur i Høyre.

Mange nevnes som aktuelle kandidater til å bli Høyres neste ordførerkandidat i Trondheim. Harald Ellefsen, øverst til venstre, Rolf Jarle Brøske, Bengt Eidem, Marvin Wiseth og Berit Rian er alle navn som trekkes frem. Berit Rian sier at hun ikke er aktuell. Tidligere ordfører, Anne Kathrine Slungård, nederst til høyre, avviser at hun ser for seg et comeback. 

- Yngves signal om at han søker ny jobb er en mulighet for Trondheim Høyre. Nå får vi tid til å jobbe ordentlig og kandidater får en mulighet til å ta en rolle og vise seg frem. Det viktigste nå er å bygge nye profiler, sier nyvalgt leder av Trondheim Høyre, Stian Gårdsvoll.