Landsmøte i Venstre:

Dropp elektrifisering, sats på dobbeltspor

Venstre i Sør-Trøndelag vil droppe planene om å elektrifisere Trønderbanen. – Kapasiteten må opp, og da er dobbeltspor viktigere enn strømledninger. Samtidig må vi ha ny og grønn teknologi på togene.

Dobbeltspor: Marthe Stricker og Jon Gunnes reiser på landsmøte i Venstre for å kjempe for Trønderbanen. - Dropp elektrifisering med dagens teknologi, det må bygges dobbeltspor og hydrogentog, sier de to. 

Det sier Jon Gunnes og Marthe Strickert foran landsmøtet i Venstre førstkommende helg. Venstre i Sør- og Nord-Trøndelag vil jobbe for at partiet skal gå inn for å gi Trønderbanen et massivt løft, og vil legge bort planene om elektrifisering med dagens teknologi – til fordel for dobbeltspor og nye grønne løsninger for jernbanen.