Vil ha folkeavstemning i Malvik

Folket må få lov å bli hørt, sier en gruppe malvikinger som ønsker folkeavstemning om kommunesammenslåing.

Gjengen på Vikhammer vil ha folkeavstemning om kommunesammenslåing og har startet underskriftskampanje. (F.v): Tone Heggli Skogås, Daniel Jullumstrø, Jo Gunnar Skogås, Annelie Nystrøm, Alf Ovesen og Monica Måsøval 

Initivtaker er Annelie Nystrøm og en gruppe naboer og venner på Vikhammer. De reiser et såkalt innbyggerinitiativ på underskrift.no, som krever 300 underskrifter, som gjør at kommunestyret må ta stilling til deres forslag. Nystrøm vil derfor stille spørsmål til ordfører Ingrid Aune (Ap) i kommunestyremøtet førstkommende mandag, i en såkalt spørretime. På kvelden 17. mai hadde de fått inn 294 underskrifter. De har frist til torsdag klokken 10 for å varsle inn sak til mandagen.