Byneset-beboerne frykter flere alvorlige ulykker i denne svingen

16. mai døde en syklist da han traff en traktor i Solundasvingen på Byneset. Beboerne i området mener svingen er alt for skarp, smal og uoversiktlig. De krever tiltak.

Vil ha svingen utbedret: Det var i denne svingen på Byneset at en dødsulykke skjedde på mandag. Beboerne i området vil ha svingen utbedret. De mener den er skarp, smal og uoversiktlig. På bildet Ingfrid Vevik og grunneier Kåre Vevik, som gjerne stiller grunn til disposisjon hvis Vegvesenet vil sprenge bort berget i Solundasvingen. 

Politiet på Heimdal etterforsker fortsatt dødsulykken på mandag, hvor Paul Martin Grindskar fra Hitra døde. Årsaken er ikke klar. Det er imidlertid ikke første gang det skjer ulykker i den såkalte Solundasvingen i Hangerslettveien på fylkesvei 831.