Gråkallen vinterpark:

Fylkespolitikerne vil ha skianlegg i Bymarka

Et flertall i fylkespolitikken vil gi klarsignal for Gråkallen vinterpark. Tirsdag får utbyggerne 1,25 millioner kroner fra fylkesutvalget for å realisere sine planer.

Gir penger: Et flertall i fylkesutvalget i Sør-Trøndelag vil gi Gråkallen vinterpark 1,25 millioner kroner for å sette igang planene om et skianlegg i Bymarka. Aps Per Olav Hopsø - til venstre og Høyres Henrik Kierulf mener planene fortjener støtte. Gry Haug Binde (Trondhjems skiklub), Adrian Sjøholt (NTNUI), Lise Tevik Løvseth (Freidig) og Dag Herrem (Gråkallen vinterpark) er glad for pengene og den politiske støtten. 

- Avstemningen i komiteen for kultur, idrett, friluftsliv og folkehelse viser at det er flertall for at fylket skal innvilge søknaden om investeringsmidler til prosjektet. Ap, H og Frp vil stemmer for å si ja til at Gråkallen vinterpark får 1,25 millioner kroner.