Krever fortgang i bygging av godsterminal:

- Få spaden i jorda nå

Transport og logistikkbransjen i Trondheim er lei av å snakke om ny godsterminal. Nå krever de handling, og igangsetting på Torgård.

Byens store aktører i transportbransjen krever fremdrift for godsterminalen på Torgård - de er lei av årevis med planer og snakk. Fra venstre: Leif Ivar Skjærvik, Bring, Per Olav Haagensli, Optimera, Joakim Strand, NHO logistikk og transport, Per Ivar Tiller, Bring, Gunnar P. Lian, Rema distribusjon, Rolf Aarland, Logistica, Geir A. Slørdahl, Coop Norge handel, Bjarne Wist, NHO logistikk og transport, Jan Håkonsen, Schenker, Anders Eggen, Schenker og Leif Jarle Christensen, Postnord. 

- Det er regional politisk enighet om å få fortgang på planene for trinn en. Den muligheten må vi utnytte. Godsterminalen må flyttes opp på prioriteringslistene i Nasjonal transportplan, og spadene må i jorda. Skjer ikke dette nå må vi planlegge fremtidens næringstransport på bil. Da mislykkes vi med å flytte godset over på jernbane, er beskjeden fra bransjen selv.