Full krangel om kommunereformen:

Nekter å gi seg i kampen om folkeavstemning i Malvik

Høyre gir ikke opp. Men Ap-ordfører Ingrid Aune mener det er på høy tid at debatten om kommunesammenslåing i Malvik legges død.

Debatten er ikke over, det er kake igjen. - Det er fortsatt tid til å jobbe med kommunesammenslåing. For oss virker det som om Malvik ikke har jobbet nok med det. Det sa stortingsrepresentantene for Høyre, Frank Jenssen og Torhild Aarbergsbotten som møte Malvik-innbygger Annelie Nystrøm og gruppeleder for Malvik Høyre, Eva Lundemo.  Foto: Roy Tommy Bråten

- Alle kommuner gjør klokt i å ta prosessen om kommunesammenslåing på alvor, og Malvik kunne absolutt tatt det på større alvor. Det virker på meg som at flertallet i kommunestyret unngår å ha en reell debatt på det man blir utfordret på, sier Frank Jenssen (H).