Statsbudsjettet 2017:

Frykter regjeringen vil svekke kvaliteten på sykehjemmene

Arbeiderpartiet er redd regjeringens forslag til statsbudsjett vil gjøre det vanskeligere å rehabilitere sykehjem. – De foreslår å trappe ned tilskuddet. Trondheim kan gå glipp av over 400 millioner kroner og få et dårligere tilbud.

Kommunalråd for Ap, Sissel Trønsdal, til venstre og stortingspolitikerne Torgeir Micaelsen og Ingvild Kjerkol (Ap) er redd regjeringens forslag i statsbudsjettet om å trappe ned støtteordningen for rehabilitering av sykehjem, vil gjøre eldreomsorgen i Trondheim og andre kommuner dårligere. Nå varsler de kamp i Stortinget mot planene. 

Det sier kommunalråd Sissel Trønsdal og stortingspolitikerne Ingvild Kjerkol og Torgeir Micaelsen i Stortingets helse- og omsorgskomité. Nå varsler de kamp mot planene i Stortinget.