NTNU får to sentre for fremragende utdanning

Fire norske utdanningsmiljøer fikk tirsdag kveld status som fremragede. To av de fire kommer fra NTNU og Nord Universitet.

Glade vinnere fra hele NTNU og Nord Universitet i Steinkjer: De fornyer IT-utdanningen og vil ha flere til å studere IT. Senterleder Guttorm Sindre (NTNU) med den synlige premien i midten bak, Birgit Krogstie (NTNU) i rødt med blomster og prodekan Berit Kjeldstad (NTNU). Line Kolås fra Nord Universitet helt til høyre.  Foto: Anette Andresen/ Nokut

De to NTNU-sentrene driver med fremragende utdanning innen entreprenørskap og IT-utdanning. Begge er samarbeid mellom NTNU og Nord Universitet. Statusen innebærer 6,8 millioner kroner i året i fem år med mulighet for forlengelse i fem år til. I tillegg løser pengesummen ut like mye penger fra universitetene.